Welkom bij Deco Weelde

Deco Weelde is een Kempense specialist in raamdecoratie. De zaak ontstond in 2010 in Weelde, met een huurwinkel. Na 1,5 jaar besloot zaakvoerder Rob Klesser om zijn eigen woning te verbouwen en daarin de winkel mee op te nemen. In 2014 werd er ook in Oud-Turnhout een pand geopend. Bedoeling was om de mensen zo nog dichter bij huis te kunnen helpen. Deze locatie is ondertussen verhuisd naar een grotere winkel in 2020, eveneens in Oud-Turnhout.

Mee met alle trends

Het team van Deco Weelde volgt het hele jaar door cursussen en blijft zo goed op de hoogte van de modetrends in het wereldje. Zo adviseert Deco Weelde u over de materialen en kleuren die de mode van de komende jaren gaan bepalen. Het aanbod bij Deco Weelde is heel breed en u hebt telkens de keuze uit verschillende systemen.

Topmerken en ruime keuze

Bij Deco Weelde vind je topmerken uit België en Nederland. Bovendien is Deco Weelde Luxaflex Inspiration Dealer. Wij hebben het volledige gamma van het topmerk in huis en kunnen ook de meet- en montageservice aanbieden. Deco Weelde is exclusief verdeler van DeVo Shutters, een merk dat prachtige houten shutters maakt.

Gratis advies, opmeten en plaatsing

Deco Weelde helpt u de juiste keuze te maken. Advies is vanzelfsprekend gratis. Indien u wenst komt onze specialist er plaatse kijken om voorstellen te doen! We brengen meteen stalen mee zodat u kan kijken welke stoffen en kleuren uw interieur nog mooier maken.
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie